Harry.

Harrybarry, vart ska man börja - just nu har han den ohärligaste 2-års trotsen. Allting är AJ, höga skrik så fort han inte får som han vill, otroligt gnällig och gör alltid tvärtemot vad man säger. Men trots det så är han också världens härligaste lilla 2 åring. Hans ordförråd ökar dagligen och näst intill varje dag överraskar han oss här hemma med ett nytt ord, som för oss kommer som en överraskning. Det märks att han snappar upp mycket både på förskolan, tvn och ipaden. Senaste tiden har han varit väldigt fixerad vid spindlar, dinosarier och såklart bilar. Vi leker spindel, letar dinosarier och leker med alla hans miljontals bilar ...
 
Sedan en tid tillbaka har han blivit liten i maten igen, det går verkligen i vågor det där med mat. Just nu känns varje måltid som en kamp och vi vinner tyvärr inte speciellt många .. Hoppas det vänder snart! Hans stora favorit är "liliiis" - Ewelina, henne tittar han på med stora glittriga ögon. Annars är även mormor och morfar två favoriter som det tjötas mycket om, är det något föremål han inte känner igen säger han "morfars" - det är så morfar säger när Harry försöker leka med hans verktyg uppe på Näs och hör o häpna, säger man "morfars" så låter han faktiskt sakerna vara 9 av 10 gånger. 
 
Och bästisen Noel får man inte glömma, så fort vi nämner att vi ska träffa Noel skiner han upp och säger "Jaaaaaa" i världens gladaste stämma. Och varje gång vi ses så leker dom SÅ bra ihop, högljutt men bra hehe.
 
Genomsnäll, ja det är vad han är mot sin lillasyster. Så fort hon gråter springer han runt och ropar "bebis leeedsen" och börjar leta efter hennes nappar. Han vill himla gärna vara nära henne, hon får mer än gärna ligga intill honom i hans säng innan han ska sova. "Bebis där" säger han och pekar på sin kudde i sängen och varje kväll innan han ska gå och lägga sig är det extremt viktigt att pussa bebis godnatt, då tar han bort sin napp och ger henne en puss på huvudet. Min lilla genomsnälla och heltokiga 2 åring, som jag älskar honom. 
 
 
 
Harry 24-30 månader, Till Harry | |
Upp