B A B Y S H O W E R

 
Idag blev jag totalt grundlurad! När vi kom hem ifrån stugan så stod det ett gäng tjejer i hallen och skrek "Suprise" - då har dom ordnat och styrt ihop en babyshower! Fick bita mig i tungan för att inte börja lipa flera gånger om. 
 
Dom hade dekorerat hela lägenheten så fint med ballonger, serpentiner, girlanger och pompoms blandannat. Välkomst drink, bål och sedan hade dom gjort pasta-kycklingsallad med nybakat bröd. Fixat världens coolaste tutt och magtårta, muffins .. Ah, är fortfarande lite i chock och helt rörd över hur dom alla organiserat och fixat så fint för mig och bebis. Vi lekte roliga lekar och vi fick en sån himlans massa fina presenter, alldeles för mycket! Allt ifrån presentkort på bärsele, super go fårskinnspläd ifrån Gotland till en bamse-blöjtårta!
 
Är så lyckligt lottad att ha såna fina vänner och fin familj. Är så glad att Grodan kommer att få sådana underbara människor i sitt liv - ni är bäst! Och inte för en sekund trodde jag att alla hade så bra poker-face så dom skulle kunna lyckas hålla en sådan här hemlighet, haha. Stor eloge till Robin må jag säga haha. TACK <3
Allm�nt, Graviditet - Harry aka Grodan | | Kommentera |
Upp