Senaste veckorna.

(null)

(null)

(null)

(null)

Det har varit tre rätt tuffa veckor för oss och Harry. Han är så risig, har magrat av så mycket och har sådana besvär med feber och andningen. Så dag 11 med feber igår resulterade i ännu ett besök hos doktorn, nu gav vi upp både jourcentralen och VC - ringde barnmottagningen istället. Jisses vilken skillnad på bemötande och undersökningar! Helt fantastiska läkare och sjuksköterskor.

Det kom fram att utöver öroninflammationen har han även lunginflammation - stackars liten. Sedan ska vi även få hjälp av en dietist att få upp honom i vikt så fort han blivit frisk, vilket känns som en lättnad. Att veta att ens barn bara rasar i vikt och hur man än gör får man inte i honom mer än en majskrok och ett bett av en korv är oerhört stressande .. I helgen bär vi fann en stor knöl ovanför örat på Harry brast det för mig, helt utmattad av all oro. Läkarna trodde det var inflammerade körtlar men nu när svullnaden har lagt sig har vi sett att det högst troligt är ett bett, har också visat sig att han är allergisk/över könslig mot myggor. 

Inatt bjöds det på ännu fler febertoppar - men verkligen hoppas och tro att det ger sig nu. Har han fortsatt feber imorogn måste vi söka vård igen, då måste han få annan behandling emot öroninflammationen och lunginflammationen 💛
Allm�nt, Harry 19-24 månader | |
#1 - - Anonym:

Lilla💙💙💙💙💙💙💙💙💙

#2 - - Jennifer :

Massa kramar till lilla godingen ❤️❤️❤️

#3 - - Tanja:

Stackars Harry! Hoppas att han blir bra snart 💙

Svar: 😘😘
Mikaela Malm

#4 - - Anonym:

Fy vad tufft! Hoppas det blir bättre nu! ❤️

Svar: Ja, nu har det vänt - tror vi 👍🏻
Mikaela Malm

Upp