Baby.

(null)
Och så var det bara 5-6 veckor kvar tills lillasyster är här, förhoppningsvis. Får högst troligt inte gå längre än 40+0 pågrund av diabetesen, så hon kommer nog rätt punktligt.   Just nu börjar jag känna mig skapligt höggravid, det börjar bli krångligt att somna och svårt att snurra runt i sängen på nätterna. Halsbrännan har även hälsat på, vilket har resulterar i ett par pizzor på kvällarna .. Men trots det, peppar peppar är det ändå stor skillnad på denna och förra graviditeten. Förra graviditeten försvann all mina muskler o ork i "sängvilan" jag blev beordrad och nu är det helt annorlunda, mycket högre tempo hela dagarna och inte speciellt mycket vila, docl blir jag blir helt slut ibland - men det vore nog konstigt om jag inte blev. 

Och förresten är vi bara en vecka ifrån den dagen som Harry gjorde entré på, coolt ändå! Då slår jag "gravid-rekord" 😅✌🏼

Enligt appen väger lillasyster nu runt 2,7 kg (om man räknar 9%+), vilket är precis vad Harry vägde när han föddes. Och är cirka 44 cm lång, inte konstigt hela magen rör på sig större delen av dagen 😅 Ska bli spännande o se hur stor hon är när hon kommer .. 

Allm�nt, Graviditet - Lillasyster | gravidvecka35, vecka35 | |
Upp