Mat, antibiotika och torsk

Matvägrande unge.... what to do? Idag har han ätit cirkus 200 ml ersättning och en grötklämmis. Hoppas och tror det är tänderna som spökar .. eller så är det bara den där äckliga antibiotikan som ställer till det, den smakar verkligen KRÄK och man får hålla fast han och tvinga i, Ush. Gör ont i mammahjärtat men å andra sidan måste han få i sig det.. 

Har iallafall stått och gjort storkok med torsk, grönsaker, potatis, ägg och dillsås som han förhoppningsvis ska tycka om. 

Allm�nt, Harry 7-12 månader, Mat | |
#1 - - Anonym:

Ja det är verkligen jobbigt att ge medicin till så små, var tvungen att ge min 10-månaders antibiotika för några veckor sedan och det gick bättre när hon fick titta på Babblarna på youtube samtidigt. Gissar att det inte funkar för alla men kanske värt att testa? Annars har jag tyvärr inga andra tips. :( men lider med er.

Svar: Ja, verkligen sjukt svårt - rätt dåligt att skiten ska smaka just skit! Borde vara smaksatt med något gött kan man tycka! Dessvärre hjälper ingenting när han ska få medicinen, han fattar direkt och stänger munnen ... Tack för tips iaf! :)
Mikaela

Upp